Parturi-kampaamo Desila

Palvelee ilman ajanvaraustakin

Haluatko piristää hiustesi väriä tai kokeilla jotain uutta?

Haluatko piristää hiustesi väriä tai kokeilla jotain uutta?

Parturi-kampaamo Desila

Palvelee myös ilman ajanvarausta

Haluatko piristää hiustesi väriä tai kokeilla jotain uutta?

Haluatko piristää hiustesi väriä tai kokeilla jotain uutta?

Tarjoamme laajan valikoiman värjäys- ja käsittelypalveluita ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Haluatko uudistaa ilmettäsi ja tuoda esiin persoonallisuuttasi? Desilassa tehty hiusten värjäys on täydellinen tapa piristää hiuksiasi ja saada aikaan upea muodonmuutos. Olitpa sitten haaveillut pehmeistä balayage-korostuksista, rohkeista värikokeiluista tai luonnollisista sävyistä, meillä on ratkaisu juuri sinulle.

Ammattitaitoista värjäystä:

Desilassa huomio kiinnitetään juuri sinun hiustesi tarpeisiin ja toiveisiin. Käytämme korkealaatuisia ja hellävaraisia värjäystuotteita varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen ja hiustesi hyvinvoinnin.

Valikoima värisävyjä:

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia värisävyjä, joiden avulla voit luoda juuri haluamasi ilmeen. Olipa tyylisi sitten klassinen, trendikäs tai rohkea, me autamme sinua löytämään täydellisen värin juuri sinulle.

Ajanvaraus:

Varaa aikasi Desilan hiusten värjäykseen ja anna hiuksillesi huomiota ja hoivaa. Olemme täällä toteuttamassa hiustesi unelmia!

Permanentti – Luo kestävää kauneutta!

Haluatko kauniit, kiharat hiukset, jotka kestävät pitkään? Desilan permanentti on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haaveilet pysyvästä kiharakampauksesta tai lisävolyymin luomisesta hiuksiisi.

Mikä on Permanentti?

Permanentti on kemiallinen käsittely, joka muuttaa hiusten rakennetta luoden kestäviä kiharoita tai laineita. Menetelmä perustuu hiusten käsittelemiseen kemiallisella aineella, joka rikkoo hiusten luonnollista sidosta ja muotoillaan uudelleen halutun muodon saavuttamiseksi.

Konsultaatio ja hinnat

Ennen permanentin tekemistä suosittelemme konsultaatiota, jossa voimme keskustella toiveistasi ja hiustesi kunnon arvioimisesta. Hinnat vaihtelevat hiusten pituuden ja paksuuden mukaan, ja tarkempi hinta-arvio annetaan konsultaation yhteydessä.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi

Haluatko lisätietoja permanentti-palvelustamme tai haluatko varata ajan? Ota rohkeasti yhteyttä meihin, autamme mielellämme ja teemme unelmistasi totta!

Leikkaukset ja kampaukset